Strategie digitală

Ducem brandul tău în digital la oameni potriviți și în momentul ideal, optimizând constant performanța. De la idee și implementare până la folosirea datelor Google Sau Facebook Analytics ne ocupăm de tot, având grijă de investiția ta în marketing online.

Strategie digitală

Ducem mesajele brandului tău în digital la oameni potriviți, în momentul ideal, optimizând progresiv rezultatele obținute. De la idee și implementare până la folosirea datelor Google Analytics ne ocupăm de tot, având grijă investiția ta în marketing online.

STRATEGIE DE MARKETING ONLINE

Poziționare, Obiective, Analiză competitivă, Reguli de brand, Trenduri în verticale de piață, Strategie de comunicare online

DIGITAL JOURNEY TRANSFORMATION

Branding canale, Segmentare audiențe, Analytics Setup, Automatizare Marketing digital, Digitalizarea proceselor interne

BUSINESS INTELLIGENCE

Management buget, Data Analytics, Implementare și conectare platforme digitale, Optimizare rată de conversie

google partner

Performanță Digitală

Gestionăm campanii integrate de Content Marketing, Google Ads, Video, Social Media sau Email Marketing, pe care le optimizăm constant și creștem progresiv rezultatele marketing-ului din companii.

Strategie digitală 1

Fără competiții, doar colaborări

Am construit parteneriate cu alte agenții și companii din Australia în Canada și din USA până în Suedia. Îți punem la dispoziție tot ce e mai bun în domeniu pentru a-ți optimiza procesele de Marketing.

CERE-NE OFERTĂ

"IF YOU DON'T KNOW WHERE YOU'RE GOING THEN ANY ROAD WILL DO."

(Alice's Adventures in Wonderland)

Focus pe rezultate

Urmărești rezultatele SEO, campaniile, comunicarea în Social Media sau rata de conversie, cu ajutorul platformei noastre de raportare care simplifică totul. Vom lua împreună decizii bazate pe date și vei înțelege ușor performanța business-ului de care te ocupi!

Strategie digitală 2

Vrei strategie digitală pentru brandul tău?

Studii de caz pe mail

Abonează-te la newsletter-ul lunar și îți trimitem pe mail poveștile noastre digitale de succes.